Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Dieven stelen voor ruim 1000 euro

Toegevoegd: 30-06-2009, 22.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vanmiddag werden op de Lijnbaan in Goes twee mannen gecontroleerd door de politie. De mannen liepen met volle boodschappentassen met lederen jassen erin.


De beveiligingslabels zaten nog aan de jassen. Deze bleken afkomstig van een winkel aan de Beestenmarkt in Goes. De jassen hadden een waarde van ruim duizend euro. De verdachten zijn aangehouden en hebben op het politiebureau een bekennende verklaring afgelegd. Zij hebben afstand gedaan van de kleding.

De mannen waren 23 en 24 jaar oud en afkomstig uit Vught. Zij zijn weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (1-7-2009 om 18:50)
Zet ze voortaan gewoon zonder 'proces verbaal op te maken' de deur uit. Net of dit soort figuren daar enige last aan ondervinden. Ze komen morgen weg met 2000euro aan kleding. Vastzetten! Dit zijn overduidelijk veelplegers
Ja-Ja (1-7-2009 om 05:56)
Wat een land . Wat een Misdaad bestrijding. Je steelt uit een winkel ,Je word aangehouden. Dus je bebt een dief. En dan? Je doet afstand van wat je gestolen heb en je mag weer de straat op. Wel even voorkomen bij een rechter ? voor een lichte straf. En je gaat verder met stelen of ???erger.
Cookie-instellingen beheren