Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijder gewond in Middelburg

Toegevoegd: 01-07-2009, 08.42 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gea (1-7-2009 om 11:44)
De motorrijder is onze zoon Hans. Er was geen botsing. De vrachtwagen wisselde, waar dat eigenlijk niet mag, van rijbaan. De auto voor Hans moest remmen, hij ook en is toen gaan schuiven. De verwondingen vallen, Godzijdank!, mee, een gebroken pols en een gekneusde knie, hij mag alweer naar huis.
Ik (1-7-2009 om 10:39)
Ik heb toch al een tijdje mijn rijbewijs maar wie dit in zijn bolle kop heeft gehaald om zo onoverzichtelijk punt te maken applaus snap dat er nog niet meer ongelukken gebeurd zijn pas op met je tom-tom die slaat daar gelijk op tilt hier moeten ze een prijs voor geven.
Kees (1-7-2009 om 09:11)
Gezien de positie van de vrachtwagen lijkt het dat deze bij de rotonde over het witte vlak gereden. Dit gebeurt vaker, omdat ze bij de rotonde voor de oprit richting Goes slecht zicht hebben op het verkeer rechts van hun (waar ze wel voorrang op hebben),
Cookie-instellingen beheren