Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 301 km

Auto over de kop in Domburg

Toegevoegd: 01-07-2009, 09.05 uur
Auto over de kop in Domburg
Door: Roland de Jong
DOMBURG - De inzittenden van een personenauto zijn gisteravond ongeschonden uit hun auto gekropen nadat zij over de kop waren gevlogen.
 
Het eenzijdige ongeluk vond rond 20.35 uur plaats op de Domburgseweg tussen Oostkapelle en Domburg. Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een ernstig ongeluk met beknelling en zodoende werden meerdere ambulances, de traumahelikopter en de brandweer met spoed ter plekke gestuurd.
 
Ter plaatse bleek dat de betrokkenen niet gewond waren geraakt en zelf uit de auto hadden kunnen kruipen, die op zijn kop tot stilstand was gekomen op een fietspad nadat deze een lantaarnpaal had geramd. De betrokkenen zijn wel kort medisch onderzocht.
 
Een medewerker van energiebedrijf Delta heeft de afgebroken lantaarnpaal afgedicht. De auto liep forse schade op en moest worden weggesleept. Het verkeer werd ter plekke over één rijbaan geleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Dekker (1-7-2009 om 14:40)
Het is een WONDER dat er op dat moment, in het dukke Domburg (hoogseizoen) geen fietsers op het fietspad reden, of voetgangers liepen..Dan was de afloop geheel anders geweest.
Cookie-instellingen beheren