Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Apparatuur kwijt na geluidsoverlast

Toegevoegd: 01-07-2009, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft woensdagmiddag tot tweemaal toe de geluidsapparatuur in beslaggenomen na diverse meldingen van geluidsoverlast.

De eerste keer dat de politie ter plaatse ging bij een woning aan de Watersniphof kreeg de bewoner een bekeuring en de waarschuwing dat bij een volgende overlastmelding zijn radio in beslag zal worden genomen. Dit maakte waarschijnlijk geen indruk op hem want even later kwam er weer een melding van geluidsoverlast van hetzelfde adres. Deze keer werd de radio in beslaggenomen.


Nadat de agenten terug waren gekeerd naar het politiebureau kwam de derde melding binnen.

Deze keer werd een cd-speler in beslaggenomen. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division010 (2-7-2009 om 14:19)
Dit vind ik nou echt zo zielig. Als je beetje ballen hebt ga je gewoon zelf naar de buren toe om te vragen of het zachter mag. En niet gelijk de politie bellen.
W (2-7-2009 om 07:34)
En waarom hier wel en als ik klaag niet dit is zelfs smiddags al als ik bel om 22.30 niks hoor kunnen gewoon hun gang blijven gaan hier
Cookie-instellingen beheren