Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

KNMI geeft weeralarm af vanwege onweer

Toegevoegd: 03-07-2009, 15.49 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

MIDDELBURG - Het KNMI heeft vrijdagmiddag een weeralarm uitgegeven. Het weerinstituut waarschuwt voor zware onweersbuien en veel neerslag.


Omdat de atmosfeer met veel warmte ideaal is voor stevige onweersbuien kunnen die zich momenteel razendsnel ontwikkelen. Hoewel de buien voornamelijk buiten de provincie actief zijn kan het weer ook in Zeeland voor de nodige overlast zorgen.

Volgens het KNMI moet in het het hele land niet alleen het verkeer, maar ook watersporters en recreanten rekening houden met het risico van blikseminslag en wateroverlast.

Omdat in het noorden van Nederland vandaag de zomervakantie begint kan het slechte weer daar voor veel overlast zorgen als de vakantie-uittocht begint. Vrijdagmiddag stonden er om kwart voor vier al 51 files met een totale lengte van 186 kilometer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patries (4-7-2009 om 14:04)
Welk regen welk onweer...., Ik heb niks gezien en gehoord.
Maaike (3-7-2009 om 23:32)
Hier op Sint-Annaland bleef het ook droog. Een buitje zou wel goed zijn voor het land. Nu is het lekker buiten; goed afgekoeld. Morgen wordt het weer mooi weer; dus mensen geniet ervan!
Chuckles (3-7-2009 om 22:32)
Ik dacht vannacht-vannochtend dat alles openscheurde, weg dat beetje nachtrust leuk voor de kids ook omg sluiski
Zoutelandenaar (3-7-2009 om 22:19)
Hier in Zoutelande is geen regen geweest meschien vanacht
Leonie (3-7-2009 om 21:37)
Hier is vanmorgen vroeg wat regen gevallen + onweer,maar was niet meer als een half uur ! ... dus ben benieuwd of wij het nog gaan krijgen.
Diana (3-7-2009 om 21:17)
Ook hier op walcheren geen drupje regen gevallen heb heerlijk op strand gelegen
Cookie-instellingen beheren