Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 63 km

Dode vrouw op strand Vlissingen

Toegevoegd: 03-07-2009, 17.21 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het Badstrand in Vlissingen is vanmiddag het levenloze lichaam van een vrouw gevonden.
 
Het slachtoffer werd rond 14.35 uur gevonden aan de zijde van het windorgel. De strandwacht was snel ter plekke maar al snel bleek dat de vrouw al lange tijd in het water had gelegen. De inzet van twee gealarmeerde ambulances en de traumahelikopter was dus te laat.
 
Direct werd een stuk strand afgezet. Politieagenten en strandwachten hielden het publiek zo veel mogelijk op afstand, maar ondanks dat namen veel badgasten ogenschouw van de lugubere vondst. Technisch rechercheurs van de politie hebben ter plekke onderzoek gedaan en ervoor gezorgd dat het lichaam van het strand kon worden vervoerd.
 
Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Ook is onduidelijk wie de vrouw is. Geruchten dat het zou gaan om een vrouw die werd vermist, zijn nog niet bevestigd.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (7-7-2009 om 14:22)
Ik schrok er van toen ik het in de krant las dat die lieve vrouw,ze was een lieve kraamhulp,wij wensen familie en vrienden en vele bekende heel veel sterkte toe
Marja (6-7-2009 om 18:49)
Femke dit is uiterst onfatsoendelijk om zomaar iemands naam op het internet te noemen gewoon schandalig voor mensen met zoveel verdriet dit kun je niet maken en zo ga je niet over mensen praten wens de nabestaanden uit domburg veel sterkte in deze zware tijd met het erge verlies van deze vrouw
Vonck (6-7-2009 om 16:16)
Corry Sinke is al terug hoor Femke.. Verbleef tijdens de vermissing zoals gedacht in Belgie..
Diana (6-7-2009 om 11:53)
Vervolgens hoor je er helemaal niks meer over. Weten ze nu al wie deze vrouw is? Vervelend voor de mensen die haar gevonden hebben...
Fmcmd (4-7-2009 om 19:07)
gecondoleerd familie
Femke (4-7-2009 om 13:22)
Ze hebben het hier over dat het misschien om een vermiste vrouw gaat ben wel benieuwd wie dat dan is..misschien is het Corry Sinke????????
Cookie-instellingen beheren