Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt stroomstoot in Haamstede

Toegevoegd: 03-07-2009, 17.41 uur
Door: Roland de Jong
BURGH HAAMSTEDE - In Burgh Haamstede is vanmiddag een 47-jarige man uit Goedereede ernstig gewond geraakt toen hij een stroomstoot kreeg.


Dat gebeurde toen hij in de Boeijesbosch rond 14.15 uur met een grondboor bezig was om putten te graven voor palen. Hij raakte daarbij een stroomkabel en kreeg vervolgens een schok. Twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om hem te helpen. De helikopter is uiteindelijk niet meer ingezet.
 
Het slachtoffer is met klachten aan zijn hart en arm per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Hoe het nu met hem gaat is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (4-7-2009 om 23:59)
Zou je dan niet uitzoeken hoe het met hem nu gaat?
Zoop (4-7-2009 om 15:23)
Dat is nog eens shocking news. maar zonder gekheid, veel beterschap, je kan er een hoop last van hebben, hopen dat het goed met hem gaat. wat kan men doen om zoiets te voorkomen ?
Cookie-instellingen beheren