Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Man met geweld beroofd

Toegevoegd: 04-07-2009, 20.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Nieuwediepstraat in Terneuzen werd donderdag omstreeks 02.00 uur een 75-jarige man uit de gemeente Terneuzen door twee mannen van zijn portefeuille beroofd.


De man werd met geweld tegen de grond gewerkt en zijn portefeuille, met daarin persoonlijke papieren, werd hem afgenomen. De twee mannen gingen er hardlopend vandoor.

De 75-jarige liep een wond op boven zijn oog, een gekneusde pols en schaafwonden op zijn knieën.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (5-7-2009 om 12:52)
Waarom toch altijd oudere bejaarde mensen beroven, laat ze van hun oude dag genieten. Oh jah.. die gasten zijn een stelletje lafaards... Probeer het bij mensen van je eigen leeftijd, dan krijg je zelf klappen want die kunnen zich verdedigen
Peter (5-7-2009 om 10:46)
Zo zijn de oudere weer aan de beurt, wat een laf bekken,zouden zefs hun eigen moeder nog beroven. nou maar hopen dat ze gepakt worden.
Cookie-instellingen beheren