Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Invalidenauto gekanteld bij ongeval

Toegevoegd: 04-07-2009, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op het Ronda Gosaplein (rotonde) in Goes vond zaterdag om 12.45 een aanrijding plaats.


Een 18-jarige automobilist uit Goes reed over de Ringbaan west in de richting van het Ronda Gosaplein. Hij verleende geen voorrang aan een 45-jarige man in een invalidenvoertuig die over het fietspad van het plein reed in de richting van de Van Hogendorplaan.

Het invalidenvoertuig kantelde en de man kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht. Hij is aan een hoofdwond behandeld in het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (5-7-2009 om 11:01)
En weer een jonge rijder, net zijn rijbewijs en dan stoer over de weg crossen.en naar de medeweggebruikers wordt niet gekeken.komt er met een waarschuwing vanaf.hoop dat de man geen blijvend letsel heeft opgelopen.veel sterkte voor deze meneer. bep
Jaap Vergeer (5-7-2009 om 10:57)
Veilig verkeer Nederland vindt dat fietsers, dus ook dit soort voertuigen, geen voorrang moeten hebben op rotondes. Want de gevolgen bij een fout zijn veel te groot. Vanuit een auto is het verkeer van rechtsachter te moeilijk te zien.Politiek Goes weet het beter en doet er niets aan.
Cookie-instellingen beheren