Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Forse schade door dronken man

Toegevoegd: 04-07-2009, 21.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdag omstreeks 02.30 uur werden door een automobilist op de Nieuwe Zuidbeekseweg van beide verkeersheuvels de vier verkeerspaaltjes kapot gereden.


Toen de politie ter plaatse kwam, was de automobilist verdwenen. Aan de hand van een getuigenverklaring kon de bestuurder, een 51-jarige Vlissinger, opgespoord worden. Hij werd, zittend in zijn auto, aangetroffen in de Kanariesprenk.

De man wiens rijbewijs al eerder was ingevorderd, bleek 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Hij werd aangehouden en na het afleggen van een verklaring in de loop van de ochtend, met een rijverbod van 8 uur op zak, weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter en Adri (7-7-2009 om 12:23)
Als rijbewijs is ingevorderd mag je geen auto besturen.Wat wel mag is een bromfiets besturen. Tijdens een rijverbod mag dit laatste ook niet.
Sinke (5-7-2009 om 14:19)
Waarom pakken ze zijn rijbewijs niet af en geven ze het nooit meer terug,of moetyen er eerst doden vallen. zijn ze hier echt zo slap in NEDERLAND.?????
Ger (5-7-2009 om 14:02)
Dat snap ik niet,stomdronken, rijbewijs al eerder ingevorderd en dan naar huis gestuurd worden met een rijverbod van 8 uur.
Goesenaar (5-7-2009 om 13:38)
Van deze hardleerse man zowel zijn rijbewijs als zijn auto vernietigen.
Stefan (5-7-2009 om 12:43)
Zo dat is lekker dan! Gelukkig zijn er geen andere personen bij betrokken geraakt.. Maar deze man is al vaker gepakt voor rijden onder invloed?! Misschien eens opgeven voor de heropvoedingscursus autorijden dat sinds kort bestaat?!!!
Nanda (5-7-2009 om 12:07)
Niet meer teruggeven het rijbewijs,kost ons geld,hij begrijpt het niet dat het niet mag.anders als die het toch nog doet mag die hard tegen een boom opklappen ja mensen we weten dat het niet mag.
Cookie-instellingen beheren