Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Dronken man botst op voorganger

Toegevoegd: 05-07-2009, 17.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (S) - Bij een ongeval op de N59 ter hoogte van Serooskerke (S) is zaterdag een 34-jarige man uit Spijkenisse op zijn voorganger gereden.


De kop/staartbotsing vond omstreeks 15.45 uur plaats de Serooskerkseweg (N59). Een 46-jarige automobiliste uit het Belgische Hasselt reed richting Zierikzee en moest er hoogte van de kruising met de Delingsdijk stoppen voor het rode verkeerslicht. De achteropkomende man uit Spijkenisse had dit te laat in de gaten en botste achter op de auto.

Na een blaastest bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal. Beide personenauto's raakten beschadigd.

Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr acula (6-7-2009 om 08:12)
Auto en rijbewijs gelijk in beslag nemen ,drank op gegarandeerd rijbewijs kwijt voor minimaal 1 maand,daarnaast boven 1 promiel auto kwijt en in stappen lengte rijbewijs kwijt,plus inkomst afhankelijke boete met een minimum van 500 euro. auto kan openbaar worden verkocht,brengt dat ook weer geld op
Edje (5-7-2009 om 23:41)
En weer zo'n stomme zuipschuit die een medeweggebruiker schade toebrengt.... Keihard aanpakken!
Cookie-instellingen beheren