Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 234 km

Politie betrapt dronken bestuurders

Toegevoegd: 05-07-2009, 17.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de politie zijn afgelopen nacht de rijbewijzen ingevorderd van vijf automobilisten die dronken achter het stuur zaten.


Op de Sportlaan in Sint Maartensdijk werd omstreeks 00.15 uur een 18-jarige automobilist uit de gemeente Tholen aan de kant gezet omdat hij dronken achter het stuur zat.

Van een 37-jarige automobilist uit Middelburg werd op Looierssingel te Middelburg rond 05.15 uur het rijbewijs ingevorderd. Hij had ruim drie maal de toegestane hoeveelheid gedronken.

In Axel werd op de Kinderdijk het rijbewijs ingevorderd van een 37-jarige automobiliste uit het Belgische Lokeren. Ook zij had ruim drie maal teveel alcohol gedronken dan was toegestaan.

Een 66-jarige Vlissinger is ook zijn rijbewijs kwijt. Getuigen hadden rond 11.45 uur gezien dat een personenauto tegen een verkeersdrempel was gereden en daarna slingerend zijn weg had vervolgd. Omdat zij het kenteken doorgaven aan de politie, kon de man even later bij zijn woning worden gecontroleerd. Uit een blaastest bleek dat hij dronken achter het stuur had gezeten. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor de ademanalyse. Omdat deze na enkele pogingen mislukte, werd van de man een bloedproef afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan is het rijbewijs van de Vlissinger ingenomen.

Zondagmiddag werd op de A58 ter hoogte van Kapelle een 50-jarige automobiliste uit Luxemburg aan de kant gezet. Zij had ruim zes maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren