Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Aanhoudingen voor scooterdiefstal

Toegevoegd: 05-07-2009, 22.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de politie zijn zondag omstreeks 01.00 uur twee Vlissingers van 17 en 20 jaar aangehouden. Zij worden ervan verdacht een bromfiets te hebben gestolen in Middelburg.


Agenten zagen ter hoogte van Plein 1940 twee personen met een bromfiets lopen richting de Korte Geere. Kort daarna zagen ze de jongens weer maar ditmaal zonder bromfiets. Omdat de agenten het niet vertrouwden gingen ze op onderzoek uit. Ter hoogte van de Lammerensteeg zagen ze de betreffende brommer staan waarvan het stuurslot was geforceerd.

Kort daarna werden ze door een jongen aangesproken dat zijn bromfiets die hij op het Plein 1940 had gezet was gestolen.


Het werd al snel duidelijk dat het om de bromfiets ging die de agenten zojuist hadden zien staan. Kort daarna konden de twee Vlissingers worden aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (6-7-2009 om 08:21)
Op onderzoek gaan vind ik nogal in dit verband een groot woord,als je het niet vertrouwd als agent,stap dan uit je auto en controleer het dan gelijk,zo laat je zien dat er blauw op straat is en je iets aan deze misstanden doet. en uiteraard minimaal 24 uur vastzetten zonder buitencontact.
Cookie-instellingen beheren