Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Inbrekers actief in provincie

Toegevoegd: 05-07-2009, 22.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen weekend hebben inbrekers hun slag geslagen op diverse locaties op Walcheren en Schouwen-Duiveland.


In een bungalowpark in Zoutelande is afgelopen zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur ingebroken in een drietal vakantiewoningen. De inbrekers namen onder andere mobiele telefoons, computerapparatuur en een geldbedrag van een paar honderd euro mee.

In een woning aan de Duinstraat in Koudekerke is zondagmiddag ingebroken. De bewoners verlieten rond 14.45 uur hun woning. Toen ze een kwartiertje later terugkwamen bleek er te zijn ingebroken.

Diverse goederen waren weg evenals een geldbedrag van een tiental euro's. Het schadebedrag is niet bekend.

In een woning aan de Weeldijk in Zonnemaire is afgelopen weekend ook ingebroken tijdens afwezigheid van de bewoners. De diefstal werd gepleegd tussen zaterdag 11.00 en zondag 14.00 uur. De buit bestond uit sieraden met een nog onbekende waarde.

De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martine (6-7-2009 om 14:13)
Het is hier ( Zierikzee) in de wijk ook al tijden raak, poging tot - en daadwerkelijk inbraak in huizen, schuur. Auto's met krassen, poging tot openbreken van een auto (wel slot vernield), kofferklep die open staat.
Moeder (6-7-2009 om 13:11)
Waar zie je dat staan dan? "dit is tipisch de Bulgaarse methode" Wat een vooroordeel zeg! Net nederlanders zo netjes zijn! Steek eerst eens je hand in eigen boezem, voordat je zomaar wat roept! Het is erg wat er is gebeurd, iedereen moet van andermans spullen afblijven, welke nationaliteit ook!!
KES (6-7-2009 om 10:35)
We moeten vooral de grenzen opengooien en oost-europeanen binnen laten. Bij iedere inbraak hoor je politie roepen "dit is tipisch de Bulgaarse methode" Gek dat Wilders zoveel aanhangers heeft.
Cookie-instellingen beheren