Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
88 files van totaal 360 km

Beginnende keukenbrand snel geblust

Toegevoegd: 06-07-2009, 00.50 uur
Beginnende keukenbrand snel geblust
Door: Manfred Berrevoets
SINT-MAARTENSDIJK - Een woning aan de Zuidsingel in Sint-Maartensdijk heeft zondag forse schade opgelopen door een keukenbrand.


De brand ontstond rond 14.30 uur door nog onbekende oorzaak. In het huis waren op het moment van de brand bewoners aanwezig die zelf probeerden het vuur te blussen. Een toegesnelde buurman assisteerde de bewoners hierbij. Het lukt de bewoners en de buurman om het vuur te blussen zodat erger kon worden voorkomen.

De brandweer heeft de smeulende resten geblust en hierna met een rook ventilator de woning rookvrij gemaakt. Het schade bedrag is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurman (6-7-2009 om 08:01)
De bewoners waren niet thuis, maar door de rookmelders is de brand ontdekt. Zonder rookmelders had de schade dus veel erger kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren