Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 387 km

Gewonde bij motorongeval in Axel

Toegevoegd: 06-07-2009, 10.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Kinderdijk in Axel heeft gistermiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een passagier van een motor gewond is geraakt.


De vrouw van 31 uit Breda zat bij een 35-jarige man uit Breda achterop. De man zag op voornoemde weg een middengeleider over het hoofd en reed er tegenaan.

De vrouw liep verwondingen op aan haar knie en zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fire fighter (7-7-2009 om 12:12)
Deze mensen deden niet mee aan de motortocht die de dag was. Aan hun snelheid lag het niet, heeft de verkeersheuvel niet gezien. Was er als 1e bij en hulpverleend en andere omstanders stonden er maar bij te kijken. Er waren er maar weinig die hielpen. Veel sterkte aan de gewonden en beterschap.
Kias (6-7-2009 om 19:59)
Ja ze zouden meer moeten controleren op motor's
Johnnie (6-7-2009 om 18:05)
Was wel te verwachten dat er iets zou gebeuren ,er waren erbij die als debielen over de kinderdijk scheurden.Volgens mij was er iets te doen voor hun in het axelse bos.mvg een toerfietser.
Cookie-instellingen beheren