Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op de Vierwegen bij Kapelle

Toegevoegd: 06-07-2009, 10.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Op de Vierwegen in Kapelle heeft gisteravond rond 19.25 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij één persoon gewond is geraakt.

Een motor, bestuurd door een 26-jarige Goesenaar, kreeg geen voorrang van een 29-jarige automobilist uit Steenbergen. De motorrijder kwam in de flank van de auto terecht. Beide voertuigen zijn total loss.


De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Door de politie zijn verschillende getuigen van het ongeval gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (7-7-2009 om 22:08)
John je de weg waar het gebeurde is de n666 en is de doorgaande weg kapelle s gravenpolder wat jij bedoelt is het landwegje
John (6-7-2009 om 13:03)
Zo kort na het dodelijk ongeval daar opnieuw een ongeval, hopelijk met betere afloop ditmaal. De Vierwegen is een verraderlijke weg wat dat betreft, eigenlijk alleen toegestaan voor bestemmingsverkeer. Ik heb de indruk dat in geheel Zeeland de ongevallencijfers dit jaar hoog gaan uitvallen. Toeval?
Getuige (6-7-2009 om 11:06)
Ongeval was ter hoogte van ANWB station bij de oprit naar A58. Motorrijder kwam uit richting Kapelle. Meerdere auto's staken over om de oprit op te gaan, bij de tweede was het al close, de derde lukt niet meer. Bestuurder had motor niet gezien. Motorrijder bleef bij kennis en (op oog) lichtgewond.
Cookie-instellingen beheren