Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Auto met kinderen op de kop in de sloot

Toegevoegd: 06-07-2009, 15.10 uur
Auto met kinderen op de kop in de sloot
Door: Laurens Jobse
YERSEKE - Op de Postweg bij Yerseke is vanmiddag een auto met enkele kinderen erin op de kop in de sloot beland. De bestuurster raakte daarbij gewond.


De vrouw en de kinderen konden zelf uit de auto komen. Drie ambulances werden er opgeroepen om hulp te verlenen. De kinderen bleken ongeschonden.

De vrouw is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is nog geen duidelijkheid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AJB (6-7-2009 om 20:04)
De bestuurster met haar kinderen zijn onze buren, gelukkig heeft zij alleen een een aantal butsen en schaafwonden. Wat de kinderen betreft heeft alleen de oudste een sneetje in het oor en voor de rest niets. Het is gelukkig weer goed afgelopen!
Jet (6-7-2009 om 19:08)
Wat zullen die kinderen geschrokken zijn ik hoop dat de bestuurster er ook niks aan over houd heel veel sterkte voor allemaal
@ (6-7-2009 om 16:54)
Gelukkig zijn die kindjes niet gewond, maar ze hebben wel een trauma opgelopen denk ik zo..
Vonck (6-7-2009 om 16:13)
Deze vrouw weet gelukkig wel hoe ze kinderen moet vervoeren.. Als ze los hadden gezeten (zoals je vaak ziet) had het anders afgelopen.. Wens de vrouw en de kids toch veel sterkte toe met het verwerken van de klap.. heeft toch een flinke impact..
Cookie-instellingen beheren