Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij botsing op Europaweg-Oost

Toegevoegd: 04-10-2005, 21.59 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWDORP - Bij een ongeval zijn dinsdag aan het eind van de middag vier personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de kruising Europaweg-Oost/Polenweg. Op genoemde kruising twee auto's met elkaar in botsing. Een 34-jarige Rotterdammer draaide rond vijf voor half zes met zijn bedrijfsauto de rijbaan aan de Europaweg-Oost op.

Daarbij zag hij een tegemoetkomende auto over het hoofd en een botsing was het gevolg. In totaal raakten vier personen gewond. Over de aard en de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Vanuit Goes (19102), Middelburg (19126 & 19129) en Rilland (19105) kwamen in totaal vier ambulances ter plaatse.

De OVD-G Noord- en Midden-Zeeland, de 191897, is ook ter plaatse geweest. Alle gewonden moesten met een ambulance worden overgebracht naar een ziekenhuis. Geen van de slachtoffers dat overigens bekneld en brandweerinzet was dus niet nodig.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de afdeling Forensisch Technisch Onderzoek (FTO) van de Regiopolitie Zeeland heeft ter plaatse onderzoek verricht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de berging van de betrokken personenauto's op zich genomen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren