Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gewonde bij eenzijdig ongeval

Toegevoegd: 10-07-2009, 09.34 uur
Gewonde bij eenzijdig ongeval
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Bij een eenzijdig ongeval op de Grindweg tussen Westkapelle en Zoutelande is gisteravond één persoon gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de bocht ter hoogte van de Joossesweg. Een bestuurder van een personenauto reed van Westkapelle richting Zoutelande toen hij in de bocht de controle over zijn voertuig verloor. De auto kwam over de sloot in het weiland tot stilstand.

In eerste instantie bleek er niemand gewond te zijn. De inzittende kreeg later last van haar nek en is op verzoek van de politie ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Haar verwondingen bleken mee te vallen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren