Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Botsing op Deltaweg in Goes

Toegevoegd: 11-07-2009, 00.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Deltaweg in Goes vond vrijdag omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er raakte niemand gewond.


Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Deltaweg, komende uit de richting van Wilhelminadorp. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 45-jarige vrouw uit dezelfde gemeente moest remmen.

Er was enkel materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maaike (12-7-2009 om 14:35)
De bestuurder reageerde te laat omdat hij was afgeleid en de vrouw voor hem stond al stil in de rij voor het stoplicht! Ik was namelijk aan het hardlopen naast deze auto's op de parallelweg en zag het gebeuren. De bestuurder was gewoon afgeleid en zag de stilstaande auto's te laat...
Leen (11-7-2009 om 10:46)
Het waren drie auto's want ik ben er nog langs gereden. Ze stonden goed tegen elkaar aan alleen jammer dat de verkeer niet goed geregelt werd
Cookie-instellingen beheren