Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer skimmers actief bij pinautomaat

Toegevoegd: 11-07-2009, 14.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Door een oplettende pinner in Yerseke is vanmorgen om 09.00 uur skimapparatuur op een pinautomaat aangetroffen. Vrijdag werd bij een benzinepomp in Vlissingen ook al skimapparatuur verwijderd.


Het pinautomaat op de Paardenmarkt in Yerseke was voorzien van een camera en apparatuur om bankpassen te kopieren. Door de bank is deze pinautomaat uitgeschakeld en door de Zeeuwse politie is de skimapparatuur verwijderd en meegenomen voor onderzoek.

Vrijdagmiddag werd bij een benzinepomp aan de Bedrijfsweg in Vlissingen ook al skimapparatuur aangetroffen en verwijderd. De politie waarschuwt mensen alert te zijn.

Zie ook:
- 10/07/2009: Skimapparatuur bij benzinepomp


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rania (11-7-2009 om 18:01)
Wat bedoelt u met NIET Nederlanders. Ook buitenlanders werken hard, betalen belastinggeld. Dus niet discrimineren.Er lopen niet altijd slechteriken rond van btl herkomst die het leven van anderen zuur willen maken en hun spullen plunderen. Nederlandse herkomst of niet u bent goed of een slechterik.
Tholenaar (11-7-2009 om 17:56)
Hulde voor de oplettende pinner!
Peter Bosselaar (11-7-2009 om 15:54)
Kan de politie ook eens laten zien hoe zo'n skim apparaat eruitziet? En waar mensen op moeten letten? Zo kan er misschien meer leed worden voorkomen.
Cookie-instellingen beheren