Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man twee keer op de bon

Toegevoegd: 12-07-2009, 18.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondagmorgen om 06.37 uur kwam bij de Zeeuwse politie een melding binnen dat er bij de JUMBO supermarkt aan de Gen. Eiserhowerlaan in Middelburg een man op straat lag.


Ter plaatste gekomen troffen de agenten een zwaar beschonken man aan. De man was in slaap gevallen in zijn eigen uitwerpselen. Hij is ter ontnuchtering naar het politiebureau gebracht. Daar kreeg de man schone kleding en heeft hij zijn roes uitgeslapen.

De 34-jarige Oost Souburger kreeg twee bekeuringen uitgereikt, één voor voor openbare dronkenschap en natuurlijk één voor de behoefte doen buiten de daarvoor bestemde plaatsen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (13-7-2009 om 14:35)
@Chalty: Idd, en ze hebben hem zeker ook nog geld voor een taxi gegeven...
Chalty (12-7-2009 om 20:13)
En ze gaven hem schone kleren of je dat moet moet gelevonen van politie zeeland ik niet wie wel
Naom (12-7-2009 om 19:24)
Rabobank Vlissingen lag er ook een binnen bij de automaten,op de grond,waarom doen ze de deuren niet op slot, vind het erg bizar en dom dat je zelf zover laat komen.
Cookie-instellingen beheren