Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 285 km

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Toegevoegd: 12-07-2009, 18.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen nacht rond 03.20 uur is op het Bellamypark in Vlissingen een 20-jarige man uit die plaats door een aantal personen mishandeld.


De jongeman liep een groepje voorbij die hem aanriepen. Hij wilde doorlopen maar werd tegengehouden en geslagen.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Vlissingen of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (13-7-2009 om 14:31)
De politie hoort in het weekend gewoon aanwezig te zijn op het bellamypark. Laat ze maar lekker rondjes lopen, dat is goed voor ze. Er gebeurt daar meer dan genoeg in het weekend. Dan kunnen ze eens een keer echt aan veiligheid werken ipv net alsof doen.
Eric (12-7-2009 om 23:27)
Gaat lekker in vlisisngen. liep vanmiddag met de honden bij de parkeer garage waar een donkere jongen ruzie had met een blanke. Daarbij liep die blanke man zichtbaar met een mes te zwaaien. Gelukkig gingen ze ieder hun eigen weg, maar het geeft maar aan dat het goed mis is op straat.
N (12-7-2009 om 19:26)
Groepje was uit op ruzie en jalozie natuurlijk,laat de mensen met rust,en kies voor vrede op aarde.
Cookie-instellingen beheren