Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 177 km

Jongen zwaargewond na mishandeling

Toegevoegd: 12-07-2009, 18.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZOUTELANDE - Afgelopen nacht rond 04.20 uur is op de Duinweg in Zoutelande een 16-jarige jongen uit Vlissingen mishandeld en zwaargewond geraakt.


Door de slagen en trappen die hij heeft gekregen van een voor hem bekende jongen heeft hij een hersenschudding en een zwaar gekneusde oogkas opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (13-7-2009 om 11:29)
@moeder Verkeerde vrienden bestaan niet. Ieder kan zelf zijn keuze maken. Met een goede opvoeding had hij/zij betere keuze kunnen maken. Verantwoordelijkheid ligt helemaal bij hem/haar alleen. Niet afschuiven op verkeerde vrienden, is flauw!
Yep Glijk (13-7-2009 om 09:20)
Drank maakt meer KAPOT, dan je lief is.......... AL VELE JAREN!!!! ........en dat zal zo wel blijven. Zeker op zondag ochtend!
Youri (13-7-2009 om 01:30)
@ de mensen die zich afvragen wat deze persoon hier misschien wel doet op straat zo laat wat dacht u van de mensen die de telegraaf willen of misschien was hij wel uit van stappen ben blij dat ik van het weekend niet echt ben gegaan als je zo de nieuws berichten leest.
RFM (12-7-2009 om 22:52)
@Jeroen: Voor sommige geweld en zede misdrijven zou een hogere straf idd niet misstaan. Maar heb niet de illusie dat dit soort incidenten daardoor af zal nemen. Was het maar zo simpel. Het probleem zou bij de oorzaak aangepakt moeten worden alleen die is behoorlijk complex als die al bekend is.
Anita (12-7-2009 om 22:44)
Al dat gezeur over het tijdstip we leven in 2009!!! Laten we ons maar eens drukmaken over de lafbekken, die dit op hun geweten hebben.
Moeder (12-7-2009 om 21:22)
@ edje: geen opvoeding gehad,zeg je?Dat wil niks zeggen hoor,goede vrienden van ons hebben een hele goede opvoeding aan hun 2 kids gegeven,de ene gaat hartstikke goed,de andere ging ook heel goed,maar...verkeerde vrienden gekregen en helemaal op tverkeerde pad geraakt,vanalles geprobeerd..helaas
Cookie-instellingen beheren