Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Jongen zwaargewond na mishandeling

Toegevoegd: 12-07-2009, 18.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZOUTELANDE - Afgelopen nacht rond 04.20 uur is op de Duinweg in Zoutelande een 16-jarige jongen uit Vlissingen mishandeld en zwaargewond geraakt.


Door de slagen en trappen die hij heeft gekregen van een voor hem bekende jongen heeft hij een hersenschudding en een zwaar gekneusde oogkas opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oude jeugd (12-7-2009 om 19:31)
@ edje dit gebeurde vroeger ook hoor en heeft niks met de jeugd van tegenwoordig te maken je mag blij zijn dat ze niet met een mes steken of gaan schieten
Edje (12-7-2009 om 19:03)
Fijn, die jeugd van tegenwoordig....... Geen opvoeding gehad? Geweld vind men in deze tijd maar normaal om een meningsverschil op te lossen. Heel erg triest!
Piet (12-7-2009 om 19:01)
Als het een bekende van hem was, waarom is hij dan nog niet aangehouden??)staat iig niet ion het bericht). Verder wordt ik zo moe van deze berichten, alleen nog maar vechten... Maar goed, eens zullen ze het hopelijk wel afleren..
Cookie-instellingen beheren