Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zwaargewond na mishandeling

Toegevoegd: 12-07-2009, 18.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZOUTELANDE - Afgelopen nacht rond 04.20 uur is op de Duinweg in Zoutelande een 16-jarige jongen uit Vlissingen mishandeld en zwaargewond geraakt.


Door de slagen en trappen die hij heeft gekregen van een voor hem bekende jongen heeft hij een hersenschudding en een zwaar gekneusde oogkas opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbeket (16-7-2009 om 18:16)
Het zal inderdaad wel een staartje krijgen ja maar je moet zelf weten wat je hier van vind maar je moet ook zekker weten dat die iets gezegt heeft
Fam (14-7-2009 om 14:46)
Voordat je een reactie plaatst moet je wel realiseren dat er veel meer aan de hand is geweest voordat zoiets tot uitting komt. Hij markeert niets! en zat zondag al op de fiets te stunten voor zijn matties! dit verhaal zal zeker nog een staartje krijgen. Hopelijk plaatst de media dan ook een bericht
S (13-7-2009 om 20:22)
@T Sinds wanneer maakt de opvoeding een deel uit van het wel of niet getroffen/betrokken raken bij/door zinloos geweld, vreemde opvatting
Frans (13-7-2009 om 19:42)
@T, jij bent wel heel kortzichtig zeg. Alsof je de wijsheid in pacht hebt als je 16 bent. Nou, ik ben nu 38 en ik heb die wijsheid nog steeds niet in pacht. Jij zeker wel, met je rare opmerkingen.
T (13-7-2009 om 18:33)
@Herman Ja, ik heb een dochter. Best een moeilijke puberteit ook. Zei ook dat ze verkeerde vrienden had. Ik heb haar op haar verantwoordelijkheden gewezen en dat ze zelf kan kiezen. Ze koos voor andere vrienden. Ik meen het echt, verkeerde vrienden bestaan niet en opvoeden is niet makkelijk.
Herman (13-7-2009 om 14:21)
@T: Jij hebt zeker geen kinderen? Natuurlijk is een goede opvoeding belangrijk maar vegis je niet in de grote invloed die vrienden (verkeerd of niet)op elkaar hebbenUitdagen, stoken, opjutten, ze willen er toch graag bijhoren. En naar je ouders luisteren is dan natuurlijk helemaal niet stoer!
Cookie-instellingen beheren