Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
121 files van totaal 483 km

Weer mishandeling in Vlissingen

Toegevoegd: 12-07-2009, 22.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen nacht rond 02.00 uur is op de Nieuwendijk in Vlissingen een 19-jarige inwoner uit Oost Souburg mishandeld.


De man had in een horecagelegenheid een voorval gehad waarbij vermoedelijk een van de daders betrokken was. Op de Nieuwendijk kwamen ze elkaar tegen en ontstond een vechtpartij waarbij de man door meerdere personen is mishandeld. Hij is door het ambulancepersoneel ter plaatste behandeld.

Om 03.20 uur werd er op het Bellamypark in Vlissingen ook al een 20-jarige man door een aantal personen mishandeld. Van deze mishandeling is de politie Zeeland nog op zoek naar getuigen.


Zie ook:
- 12/07/2009: Politie zoekt getuigen van mishandeling


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lenn (18-7-2009 om 13:00)
Ik vind dat jullie allemaaal overdrijven, en dit afstempelen op je jeugd! geloof me jaren geleden was vlissingen niet veel beter, toen werd vlissingen de stad van de alcoholisten genoemd,je kan je dus wel voorstellen hoe het er toen aan toe ging. kom op tis niet dat we in de "ghetto" wonen!
Getuige2 (13-7-2009 om 18:57)
Hij zocht geen ruzie,hij zei heel de tijd dat die andere gewoon rustig moest blijven.
Willy (13-7-2009 om 17:26)
Snap ook niet dat 70% zich hier nog veilig voelt word steeds gekker nou kom in de avond mooi niet meer buiten alleen en doe ook de deur niet open lekker hoor hier in nl vrijheiddd he
Getuige (13-7-2009 om 16:36)
Dat voorval in t cafe had er niks mee te maken het slachtoffer en nog iemand stonden ruzie te maken, toen kwamen er opeens 3 mensen aanrennen die het slachtoffer in een paar seconden tegen de grond werkte.. waarom ik niks deed?, nou dan had ik ook onder zo'n kopje op deze site gestaan
Anoniem (13-7-2009 om 15:35)
..waardoor mensen gaan denken dat alles wat buiten rondhangt TUIG is, een boek beoordeel je niet op ze kaft hoe die er ook verleiderlijk uitziet. Je kijkt naar ze inhoud en dan mag je conclusies trekken. Maar als je onterecht wordt mishandeld moet je altijd jezelf verdedigen met wat dan ook...
Anoniem (13-7-2009 om 15:33)
Ik ben tegen zinloos geweld, ik heb liever dat ik het met iemand uitpraat dan fysiek geweld te gebruiken. Maar je moet niet alleen naar de gevolgen kijken, kijk ook naar de oorzaken.
Cookie-instellingen beheren