Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 13-07-2009, 21.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zondagmiddag rond 14.40 uur is een 54-jarige Belgische automobilist tijdens een alcoholcontrole aan de Zandstraat in Sas van Gent gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


In de nacht van zondag op maandag rond 00.10 uur is een 35-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland tijdens een alcoholcontrole aan de Julianastraat in Scharendijke gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (14-7-2009 om 22:28)
Volkomen mee eens Willy
Willy (14-7-2009 om 08:54)
Nou zeg als ze daar eens wat meer controleren heel wat vis tevangen daar
Cookie-instellingen beheren