Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 350 km

Gewonde bij ongeval op Molendijk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 14-07-2009, 01.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Jan-Willem Kempeneers

OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeval op de Molendijk in Oud-Vossemeer is maandagavond een 22-jarige automobilist gewond geraakt. Hij is met zijn auto uit de bocht geraakt en op twee bomen gebotst.


Even voor elf uur werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer van Tholen en twee ambulances werden opgeroepen voor het ongeval. In eerste instantie zijn ook een tweetal traumahelikopters gealarmeerd. Deze zijn echter niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Ongevalsanalisten van de politie hebben ter plekke technisch onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig geborgen. Onderdelen van de auto, waaronder het motorblok, lagen verspreid over de weg.

De Molendijk was ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek afgesloten voor het verkeer. Volgens de politie heeft de 22-jarige inwoner van de gemeente Tholen slechts lichte verwondingen overgehouden aan het ongeval. Hij liep naast wat schrammen enkele kleine verwondingen op aan zijn kin.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dekker (15-7-2009 om 07:46)
@matthijs, Weet ik, maar ik bedoelde het alleen als suggestie dat er ook andere mogelijkheden zijn dan wat de meesten hier gelijk roepen.
Maaike (15-7-2009 om 00:15)
Tja, wat zal ik zeggen. Als eerste zal de schrik er goed in zitten van de bestuurder. Zelf rijd ik wekelijks bijna 1000km per week als taxichauffeuse. Hopelijk kan de politie er achter komen wat er precies is gebeurt. Enne al die vooroordelen, ja, dat doen mensen toch. Strekte en beterschap!!
Gerwin (14-7-2009 om 20:24)
Al die vooroordelen maken mij boos! als je niet weet wat er speelt, wens dan alleen maar sterkte, en ga niet zonder na te denken je oordeel plaatsen! ik weet dat het met de hem goed gaat. en ik wens iedereen die dicht bij hem staan maar vooral hem sterkte!
Annemieke (14-7-2009 om 19:07)
Dag bestuurder, je kent me wel! Man, wat schrik ik zeg van je auto! Wat een wonder dat je het zo overleefd hebt!! Sterkte en beterschap he! Groetjes van mij
Matthijs (14-7-2009 om 17:26)
@Dekker: "motor...ieder geval niet door klap uitgevlogen zijn." Dat kan dus wel! Als de onderkant v/d auto niet meer de onderkant is of los komt v/d grond dan kan de motor er uit. En hij heeft een flinke klap gemaakt. Lijkt me aannemelijker dan dat je tijdens het rijden opeens je motor verliest.
Een familielid (14-7-2009 om 16:35)
Jullie moeten niet zo snel allemaal vooroordelen! aan die vooroordelen heb je niets laat dat maar aan de politie over! hoe het gegaan is! het is belangrijker hoe het met het slachtoffer aan toe gaat!
Cookie-instellingen beheren