Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder mishandeld bij Kapelle

Toegevoegd: 14-07-2009, 09.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Maandagavond rond 20.30 is op de Vierwegen in Kapelle een motorrijder mishandeld.

De man is door een aantal personen afkomstig uit twee voertuigen op straat mishandeld. De aanleiding was een onenigheid bij een verkeerssituatie. Diezelfde avond is ook aangifte gedaan door de tegenpartij van de 46-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele, t.w. door twee inwoners van Kapelle van 17- en 22 jaar. Zij deden aangifte van mishandeling en ook van vernieling van een personenauto.


De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt personen die getuigen waren van dit conflict contact op te nemen via 0900-8844 of via de politiebureaus in Goes of Kapelle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (15-7-2009 om 06:30)
Precies MARC !! en alle anderen die het voor me opnemen, dankjewel. zo makkelijk is het niet om even te stoppen. het kunnen wel criminelen zijn, dat weet je toch niet?? werk voor de politie, en niet voor een jonge vrouw!
Moniek (15-7-2009 om 00:24)
Sanne met 3 kleintjes in de auto zou ik ook niet te dichtbij zijn gaan staan hoor!. Geen risico lopen met je kids.Lullig dat iedereen zo dom reageerd hierzo. Sterkte voor het slachtoffer.
Tinus (15-7-2009 om 00:18)
Motorrijder was aso, na onopzettelijke "gesneden"te zijn ging hij verhaal halen, bestuurder heeft dit proberen te vermijden, zijn auto en bijrijder werden beschadigd en in elkaar geslagen, hij kon niet uit zijn auto en gelukkig waren er omstanders die hem ontzetten.
Tien (15-7-2009 om 00:00)
Motorrijder had te kort lontje, er was een onopzettelijke fout,maar hij wilde verhaal halen vernielt opzettelijk auto slaat bijrijder in elkaar, bestuurder kon niets doen,anderen hebben hem en bijrijder geholpen, en wie zijn de daders, jawel degene die aangevallen werden en niet deze agressor.
Zoop (14-7-2009 om 23:52)
Oh, nu lees ik het ook. als het echt zo is dat die motorrijder een 17 jarig jochie uit een auto trok om die het ziekenhuis in te helpen, in dat geval hadden meer mensen uit moeten stappen om dat motor tuig finaal in de grond te trappen. poëtische gerechtigheid en snel doorrijden.
Marc (14-7-2009 om 20:02)
De meesten die hier een reaktie geven zijn blijkbaar de echte helden die Nederland nodig heeft? Makkelijk om iemand als Sanne te veroordelen vanachter je veilige PC'tje in je woning. Eerst zien hoe je zelf reageert in een dergelijke bedreigende situatie!
Cookie-instellingen beheren