Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
108 files van totaal 426 km

Motorrijder mishandeld bij Kapelle

Toegevoegd: 14-07-2009, 09.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Maandagavond rond 20.30 is op de Vierwegen in Kapelle een motorrijder mishandeld.

De man is door een aantal personen afkomstig uit twee voertuigen op straat mishandeld. De aanleiding was een onenigheid bij een verkeerssituatie. Diezelfde avond is ook aangifte gedaan door de tegenpartij van de 46-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele, t.w. door twee inwoners van Kapelle van 17- en 22 jaar. Zij deden aangifte van mishandeling en ook van vernieling van een personenauto.


De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt personen die getuigen waren van dit conflict contact op te nemen via 0900-8844 of via de politiebureaus in Goes of Kapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (14-7-2009 om 18:29)
De motorrijder is ongedeerd gebleven, omdat hij zijn helm en stevige jas aan had! Had hij dit niet aangehad kon die zeker door een ambulance afgevoerd worden Motorrijder beweerde afgesneden te zijn en ging verhaal halen, waarbij hij van zijn motor werd geduwd en door 5 man werd besprongen
Matthijs (14-7-2009 om 18:04)
Wat een hypocriete reacties staan er weer tussen. Net alsof jij je auto meteen in de abs trapt en het wel ff gaat regelen. Wat je denkt dat je gaat doen is nog niet altijd dat wat je daadwerkelijk gaat doen. 112 bellen, logisch. maar stoppen? toekijken of zelf ook neer geknuppeld worden?
Leon (14-7-2009 om 15:16)
Ik denk dat iedereen zijn vooroordelen maar een beetje voor zijn eigen moet houden zolang er niet zeker is wat er precies is gebeurt. En tegenwoordig helpt praten niks, ik wil niet zeggen dat het goed is dat je iemand slaat. Maar het probleem is gewoon dat er veel mensen zijn met een kort lontje.
Sanne (14-7-2009 om 13:52)
We zijn een eindje verder gestopt en een andere man heeft de politie gebeld. maar wij zaten met 3 kleintjes in de auto, die dit ook hebben zien gebeuren. mijn dochtertje heeft het er nu nog over. moet je er dan maar nog dichter bij gaan staan, met het risico zelf een dreun in je gezicht te krijgen?
Fr (14-7-2009 om 13:44)
Ik mijn hart hoop ik dat die gasten worden opgepakt zo snel mogelijk, maarja en dan krijgen ze mss een of andere taakstraf van een paar uur en de kous is af. hopelijk komen ze daarna geen andere motorrijders tegen die hun de welverdiende straf geven. want de motorwereld is een hechte wereld.
Gaat je niks aan. (14-7-2009 om 13:37)
Het enige wat je nu ziet is over die motorrijder maar wie weet wat hij heeft gedaan? de reactie van die getuige over die 17 jarige jongen zie je daar wat over het is alleen maar van en heb je die motorrijder geen hulp geboden? jongen van 17 heb je die geen hulp geboden? dat zie je nergenst staan
Cookie-instellingen beheren