Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Brand in cleaningbedrijf Scharendijke

Toegevoegd: 14-07-2009, 13.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - Bij een cleaningbedrijf aan de Kloosterweg in Scharendijke is dinsdagmiddag brand uitgebroken. De eigenaar van het bedrijf is bij de bluswerkzaamheden gewond geraakt, een medewerker had ademhalingsmoeilijkheden.


De brand werd rond 13.10 uur ontdekt. Brandweervoertuigen uit Scharendijke, Kerkwerve, Brouwershaven en Burgh-Haamstede zijn ingezet. In eerste instantie was er sprake van een uitslaande brand maar na aankomst van de brandweer bleek dit niet het geval te zijn. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio was de brand om 13.22 uur onder controle.

De eigenaar van het bedrijf had de brand grotendeels zelf geblust.


Bij de bluswerkzaamheden liep de man diverse brandwonden op en is overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een andere medewerker van het bedrijf raakte gewond en is met ademhalingsmoeilijkheden naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De brand ontstond doordat een auto vlam vatte tijdens reparatiewerkzaamheden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (15-7-2009 om 11:19)
Hopelijk vallen de brandwonden mee. Héél veel sterkte toegewenst in de komende tijd.
Mick (14-7-2009 om 14:31)
Heel veel sterkte,R Hoop dat je verwondingen meevallen
Cookie-instellingen beheren