Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Scooterrijder ten val na achtervolging

Toegevoegd: 14-07-2009, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdag rond 13.00 uur wilde de politie in de Willem van de Veldelaan in Vlissingen een motorscooter controleren.


De bestuurder, een 19-jarige Middelburger reed op zijn achterwiel en had een te hoge snelheid. Bij het zien van de politie ging hij er vandoor maar kwam na een achtervolging door agenten ten val. Hij liet de motorscooter liggen en liep een brandgang in waar hij in de tuin van een woning werd aangehouden.

Inmiddels probeerde een andere man, een 20-jarige Vlissinger, de motorscooter te pakken maar toen hij door agenten werd aangesproken reed hij vlug weg op een fiets. Deze man werd even later aangehouden in de Adriaen van Ostadelaan.

De motorscooter werd in beslag genomen en de twee mannen zijn in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (16-7-2009 om 14:05)
Afpakken die scooter!!!! hij had spelene kinderen aan kunnen rijden.
Harry (15-7-2009 om 16:33)
Een scooter door de schredder? dat zouden ze eens moeten doen bij iedereen die te hard rijdt binnen de bebouwde kom.. dan rijden jullie er waarschijnlijk ook voortaan op een fiets doorheen
Ben (15-7-2009 om 09:04)
Goh, volgens mij is de bestuurder de eerste die het lukt om op een motorscooter een wheelie te maken!
Jordy (15-7-2009 om 08:22)
Onderzoek zal nodig zijn om te controleren of de motorscooter niet gestolen is en of de 19 jarige wel een MOTORrijbewijs had. En ook beetje vreemd dat een 20 jarige in eens zijn fiest wil verruilen voor de op straat liggende motorscooter. Lijkt mij voldoende stof om te onderzoeken.
Kees (15-7-2009 om 06:21)
Altijd daar in Vlissingen,niet voor niets meest crimi stad van eu qua inwonerstal.Politie moet ook eens in Vrijstaat AXEL gaan scheuren,daar wordt kanaalkade gebruikt als circuit.
Jan (15-7-2009 om 06:15)
Niks in beslag nemen , gewoon ter plaatse waar de eigenaars bij staan door de verschrot machine halen zodat de scooter er in 1000 stukjes er uit komt. De meeste van deze gasten rijden gewoon onbeschoft en zijn a-sociaal bezig. Nee geen goed woord over voor dit soort lieden. HARD AANPAKKEN !
Cookie-instellingen beheren