Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Duits jongetje (10) gewond bij ongeval

Toegevoegd: 14-07-2009, 21.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Badhuisstraat in Vlissingen kwam dinsdag omstreeks 14.00 uur een 10-jarig jongetje uit Dorsten (D) ten val.


Het kind fietste over het fietspad in de Badhuisstraat toen een 39-jarige Vlissingse vrouw het portier van haar net geparkeerde auto opende om uit te stappen. Het jongetje viel tegen het portier en liep vermoedelijk een polsfractuur op.

Hij is voor onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (15-7-2009 om 20:09)
Dit zijn dingen die nog al eens gebeuren,maar er zal geen opzet in het spel zijn dus beterschap voor de jongen en sterkte voor de schrik van die mevrouw. en laten we er allemaal les uitleren.
Matthijs (15-7-2009 om 16:16)
De meeste ongevallen worden veroorzaakt door mensen die niet uit hun doppen kijken. En niet snelheid, zoals iedereen je wilt laten geloven. Even in je spiegels kijken en over je linkerschouder. Is dat nou zo moeilijk? Duits jochie, zal vast wel met fietshelm gefietst hebben das weer geluk hebben.
De Keijzer (15-7-2009 om 14:47)
Half jaar rijbewijs innemen !
Daniel (15-7-2009 om 00:58)
Heb ik ook gehad Plotseling ging er aan de rechterkant van de badhuisstraat een portier open. Ik zag het nog in mn oog hoek maar het was telaat. Met een flinke vaart reed ik er tegen aan en werd gelanceerd en kwam met mijn rug op mn fiets terecht. Toen hoofd ingetrokken voor een bus Sterkte jongen
Moi (14-7-2009 om 23:26)
Dit gebeurt bijna dagenlijks daar.. gelukkig zijn de meeste fietsers er op voorbereid
Minamama (14-7-2009 om 22:35)
Hoe hebben we het ook alweer geleerd tijdens onze rijlessen... bij uitstappen ff over je schouder kijken en ook nog ff spiegelen... ongeluk zit in een klein hoekje! sterkte voor het jochie!
Cookie-instellingen beheren