Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Jongeren opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 15-07-2009, 19.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Afgelopen nacht rond 04.00 uur zijn op de Lange Reke in Renesse vijf jongeren aangehouden voor mishandeling.


Vier jongens in de leeftijd van 16- tot 20 jaar uit Bergen op Zoom en een jongen van 18 jaar uit de gemeente Reimerswaal worden van mishandeling verdacht. Een viertal jongens uit de gemeente Haarlemmermeer en de gemeente Alkemade waren op stap geweest in Renesse en hadden een gezellig avondje gehad. Ze liepen naast hun fietsen en waren op weg naar hun camping toen er ter hoogte van de kerk opeens een auto stopte. Uit deze auto stapten de verdachten uit die op hen af kwamen lopen en probeerden hun fiets af te pakken.

Hierop ontstond een schermutseling en zijn over en weer klappen gevallen. De verdachten zijn verhoord en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (16-7-2009 om 11:13)
Ik denk dat er niet goed word gereageerd want als ik het goed begrijp zijn de daders uit de auto opgepakt. en tercht.!!!
Marcelletje (16-7-2009 om 00:12)
Leer eens lezen edje
Johnna (15-7-2009 om 22:05)
Waarom moet nu zo iets gebeuren ben je lekker wezen stappen loop je ook nog netjes naast je fiets i.v.m. misschien wat te hebben gedronken en proberen ze je fiets te jatten. auto in beslag nemen en op een oude fiets naar huis sturen .of mischien nog beter laten lopen en een half jaar taakstraf.
Edje (15-7-2009 om 20:44)
Mishandeling? moet je dan zomaar je fietf af laten pakken ?het moet niet gekker worden worden de heren ook nog op gepakt ?vreemd maar als die fiets van die man in de auto was tja dan moeten ze die jongeren gelijk voor zo lang ze op vakantie zijn opsluiten ik vind het een vreemde zaak
Cookie-instellingen beheren