Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaapt illegaal in caravans

Toegevoegd: 16-07-2009, 17.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Maandag omstreeks 09.30 uur werd in een caravan op een camping aan het Groenoordsewegje in Burgh-Haamstede een 19-jarige jongeman uit Spijkenisse aangehouden.


De man had de caravan opengebroken en lag te slapen. Later bekende hij de afgelopen maanden, sinds mei van dit jaar, op deze camping en op een camping aan de Hogezoom in Renesse in totaal 5 caravans te hebben opengebroken. Hij heeft daarin geslapen, gegeten en gedronken en uit een van de caravans wat muntgeld te hebben gestolen.

Ook bekende hij in zijn woonplaats een bromfiets te hebben gestolen en was hij in het bezit van een, eveneens in zijn woonplaats gestolen, gsm. De man is in verzekering gesteld. Via snelrecht zal de man zich op de politierechterzitting van 29 juli moeten verantwoorden voor zijn daden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (17-7-2009 om 10:19)
@Jop; hoezo geen misdadiger??? dat joch heeft 5 caravans opengebroken, plus de rest wat hij heeft uitgevreten, verreweg de meeste jongeren van die leeftijd wonen bij hun ouders, iets voor hem misschien?
Jop (16-7-2009 om 21:55)
Deze man lijkt mij geen misdadiger maar moet wel geholpen worden want dit is ook geen leven.
Flien (16-7-2009 om 19:02)
Nou dan heeftie in ieder geval nu een slaapplaats..
Cookie-instellingen beheren