Weerbericht:
Bewolkt, vanavond regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 58 km

Groot politieonderzoek in Vlissingen

Toegevoegd: 16-07-2009, 23.46 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Tim Koster
VLISSINGEN - De politie Zeeland is donderdagavond een groot politieonderzoek gestart naar aanleiding van een geweldsdelict aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.


Hulpdiensten kregen rond 21:55 uur een melding dat er op de kruising met de Bloemenlaan een bewusteloze man was aangetroffen. Hierop gingen ambulances ter plaatse welke meteen begonnen zijn met reanimeren. Wat er zich precies heeft afgespeeld is voor de politie nog onduidelijk. De politie heeft daarom ook een buurtonderzoek opgezet.

Volgens politiewoordvoerder Esther Boot zijn er wel al twee personen aangehouden die vermoedelijk iets met de zaak te maken hebben. De man is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar voor zijn leven wordt gevreesd. De politie Zeeland zoekt getuigen welke contact op kunnen nemen via 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (17-7-2009 om 23:26)
Ten eerste vreselijk wat er hier gebeurt is. Maar wil toch even zeggen dat Vlissingen bij lange na nog niet eens in de top 20 van nederland crimineelste steden staat.Verder vechten de "criminelen" het ook vaak onder elkaar uit,dus laat het ze lekker uitzoeken.Mij krijgen ze niet weg!
Chicka68 (17-7-2009 om 21:20)
Mensen die teveel zeuren over de criminaliteit in ons deel van het land moeten naar de Randstad verhuizen omdat we niks gewend zijn. Een opmerking die getuigd van onwetendheid. De criminaliteit moet keihard worden aangepakt ipv de schouders op te halen en zeggen dat het elders nog erger is.
Samenscholing ? (17-7-2009 om 17:33)
Samenscholingsverbod ? Ik vrees dat de heren advocaten die een dag na aankondiging hiervan bezwaren hadden vanwege het meten met 2 maten ,toch gelijk krijgen. Van de week stonden er 7 blanke mannetjes met scootertjes in de scheldestraat ,en heb de politie zien passeren zonder er wat van te zeggen.
W. ten Berge (17-7-2009 om 16:25)
Ben bijna blij dat ik in Den Helder woon. Dat is toch, verhoudingsgewijs, de 3e of 4e criminele stad in Nederland??? Gr, en sterkte.
Piet (17-7-2009 om 14:39)
R.I.P Geer
Scheldestraat (17-7-2009 om 12:49)
Denken jullie nou echt dat dit van het laatste jaar is ofzo? pas sinds deze burgemeester aan de "macht" is is er gezeik omdat hij er wel een punt van maakt. open jullie ogen een samenscholingsverbod helpt geen ene moer. Alsof ze elkaar nu opeens niet meer op gaan zoeken...!!!!
Cookie-instellingen beheren