Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Bejaarde slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 17-07-2009, 09.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Gisteravond omstreeks 23.00 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Mauritsweg in Renesse.


Een bewoonster van de woning, een bejaarde vrouw, deed de deur open en werd daar opgewacht door twee getinte dames met een baby. Zij vertelden de vrouw dat zij op zoek waren naar een hotel. De bewoonster ging in gesprek met de dames en werd ongeveer een kwartier door hen aan de praat gehouden. Uiteindelijk zijn de dames met baby vertrokken en de vrouw ging haar woning weer in.

Toen kwam zij er achter dat er vermoedelijk nog iemand in het gezelschap van de dames was geweest, want haar tas was weggenomen. Ook waren er sieraden weg. Mogelijk is iemand via de achterzijde van de woning binnengekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helen (18-7-2009 om 10:22)
He hoera ze zijn er weer de getinte figuren. Ook nu weer aktief net als bij het vrachtwagen incident. Oh oh vreemd toch he dat we discrimineren, nee hoor je snapt toch niet waarom wij dat toch doen. Nu hierom dus ,nogal duidelijk toch!!!!
Johanna (17-7-2009 om 21:46)
Heel gemeen en schoftig om een oud mens zo om de tuin te leiden en we komen er niet mee af om te zeggen dat een oud mens geen deur om die tijd meer open mag doen ze moeten gewoon zien dat ze zelf wat gaan verdienen wat doe je nog om die tijd op straat met een baby je kan niemand meer vertrouwen bà
Henriette (17-7-2009 om 18:55)
Frans, ik ben ook "bejaard"maar ik, en met mij vele "bejaarden" doe 's-avonds om 11 uur echt de deur niet meer open. Kan gewoon niet meer, zoals is gebleken in het verleden.
Vonck (17-7-2009 om 16:27)
Hmmm.. Is volgens mij ook niet helemaal zoals het zijn moet. Mijn Oma doet echt nooit open als het donker is. Iedereen die langs zou kunnen komen heeft een sleutel zegt ze dan.
Frans (17-7-2009 om 13:14)
Die bejaarde mensen leren het ook nooit. Je moet niet op zo'n tijdstip voor wildvreemden de deur open doen.
Henriette (17-7-2009 om 12:44)
HMMMM, dacht je nou werkelijk dat dat geld voor een baby wordt gebruikt?? Nee toch? Voor de oudere dame, doe toch 's avonds om ELF uur geen deur meer open!!!
Cookie-instellingen beheren