Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade door noodweer valt mee

Toegevoegd: 17-07-2009, 09.35 uur
Schade door noodweer valt mee
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De schade die het noodweer afgelopen nacht heeft veroorzaakt valt mee. Bij de politie Zeeland zijn geen bijzondere meldingen binnengekomen.

Het KNMI gaf tot twee keer toe een weeralarm af voor hevige regenval gepaard met zwaar onweer en windstoten. In Zeeland trok de bui rond 2.00 uur over met onweer en hevige regelval. De Zeeuwse brandweer is rond 2.15 uur wel een keer uitgerukt voor een brandmelding bij een school aan de Kruitmolenlaan in Middelburg. Hier was volgens de melder sprake van een blikseminslag.


De wateroverlast door de regenval bleef beperkt omdat het een korte maar hevige regenbui was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (17-7-2009 om 13:32)
Het kan dan wel zo zijn dat er weinig schade is maar bij mijn zoon op kerkwerve is het wel ingeslagen. schoorsteen kapot enkele t.v. "s kapot telenfooncentrale kapot en ook geen internet meer
Judith (17-7-2009 om 11:55)
Ah, dacht al wel dat het ergens was ingeslagen. Calvijn College ligt zowat bij ons in de achtertuin en we zaten vannacht ineens rechtovereind in bed vanwege een enorme klap...
Dennis (17-7-2009 om 11:34)
Ik zat vannacht in een vrachtauto opweg naar huis en vanaf Rotterdam zagen we het onweer vanaf zee komen. mooi om te zien hoor die flitsen. gelukkig is er weinig schade. het viel eigenlijk best wel mee.
Cookie-instellingen beheren