Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus rijdt slaapkamer binnen

Toegevoegd: 17-07-2009, 14.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - Een 78-jarige man uit Sluis lag vannacht omstreeks 02.45 uur nietsvermoedend te slapen in zijn woning in de Sint Annastraat toen een bestelbus zijn slaapkamer binnen kwam rijden.

Rond voornoemd tijdstip werd hij wakker van, naar hij dacht, zwaar onweer. Toen hij zijn ogen goed open had gedaan zag hij ineens midden in zijn kamer een bestelbus staan die zich door de gevel heen had geboord. Op centimeters van de plaats waar de man lag te slapen was de bus tot stilstand gekomen.


De complete erker van de woning is vernield door de aanrijding, de voorgevel is zwaar beschadigd.


De 34-jarige bestuurder van de bestelbus verklaarde even later aan de Zeeuwse politie dat hij vermoedelijk door de zware regenval de macht over zijn stuur was kwijtgeraakt en via de linkerrijbaan en het fietspad, in de woning terecht was gekomen.

De man uit Loon op Zand, want daar kwam de bestuurder vandaan, is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis vanwege een wond aan zijn arm. De auto is door een takelbedrijf weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (18-7-2009 om 15:53)
Ik woon zelf in sluis en ben de dag nadat het gebeurd is er langs gereden maar nergens is iets te zien in die straat dus het is wel snel gerepareerd gelukkig
Fatih (17-7-2009 om 22:01)
Ja je zal je ogen niet geloven... maar als het zo hard regent dat je niks meer ziet stop je toch aan de kant??
Dineke (17-7-2009 om 19:20)
Een LEVENDE nachtmerrie deze keer!!
Xiria (17-7-2009 om 18:02)
Ik ben blij dat zowel de bestuurder van de bus als de bewoner van het pand er zo goed vanaf zijn gekomen.
Berebotje (17-7-2009 om 17:49)
Tjongejonge zeg, daar schrik je je toch ook een hartverzakking van. Gelukkig is het al met al nog redelijk goed afgelopen!
Yvonne (17-7-2009 om 17:46)
Zoiets gebeurt toch alleen in films.. nou blijkbaar niet die man is zich vast rot geschrokken, tis zonde
Cookie-instellingen beheren