Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vernielers van vrachtwagenruit gezocht

Toegevoegd: 17-07-2009, 22.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een vernieling van een vrachtwagenruit die plaatsvond op vrijdag 17 juli op de Deltaweg om 17.10 uur.


Een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Goes reed met zijn blauwe vrachtwagen met aanhanger op de Deltaweg in Goes. Hij kwam uit de richting Zierikzee.

Links achter de vrachtwagen, ter hoogte van de aanhanger, reed een personenauto, vermoedelijk een ouder type Ford, over het zgn. verdrijvingsvlak met knipperende lichten. Later ging de auto achter de vrachtwagen rijden.



Bij de stoplichten nabij Goes ging de personenauto eerst op de rechterrijbaan en later op de linkerrijbaan voor rechtdoor staan. Toen de stoplichten op groen sprongen verscheen er een man door het geopende dakraam van de auto die een voorwerp tegen het vrachtwagenraam gooide waardoor deze sneuvelde. In de donkergekleurde Ford zaten voorin twee mannen. Achterin zat nog een persoon.

De man die het voorwerp tegen de vrachtwagen gooide was tussen de 20 en 25 jaar oud, droeg een beige t-shirt en was licht getint. Politie Zeeland verzoekt getuigen van dit voorval zich te melden op een politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (19-7-2009 om 00:02)
@ Helen: Helemaal mee eens Helen, vraag me af of ze in Den Haag wel eens naar Opsporing verzocht kijken.
Zoop (18-7-2009 om 22:54)
Licht getint ? wat zegt dat dan ? ik zie oerechte hollanders die van vakantie treugkomen en zo ongeveer zwarter zijn als obama, dus wat dat mag inhouden ?
Nanda (18-7-2009 om 12:08)
Er de vrachtauto,s niks gegund,ze mogen eenmaal niet harder als 80 en in beladen toestand is het zwaar en opletten. HET ZIJN GEEN AUTO,S. zal eens een doos eieren op vooraad houden in de truck voor zulk soort lui.of kom eens een dag je meerijden dan piep men anders.
Meisje (18-7-2009 om 11:51)
Tjonge jonge jonge, 't wordt toch allemaal steeds gekker. Je bent nergens meer veilig, overal kun je belaagd worden! Hoop dat de chauffeur niet gewond is geraakt!
Sander (18-7-2009 om 10:33)
Het is deze zomer daarom wel raak in Zeeland zeg!! dat beloofd nog wat voor de toekomst.
Helen (18-7-2009 om 10:15)
Ja hoor ,we discrimineren niet, maar gelukkig doen ze het zelf weer. Oppakken en het land uit zetten, want elke keer zijn het licht getinte lui. Kijk maar naar opsporing verzocht. En Den Haag doe je ogen eens een keertje open.
Cookie-instellingen beheren