Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 152 km

Man zonder rijbewijs op de vlucht

Toegevoegd: 18-07-2009, 11.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN = Omstreeks 05.00 uur vannacht reed een surveillancewagen van de Zeeuwse politie over de Zuidlandstraat in Terneuzen.


Vanuit de Bellamystraat kwam toen ineens met een noodgang een personenauto aanscheuren die het politievoertuig geen voorrang verleende. De auto ging er met hoge snelheid vandoor. De bestuurder had lak aan de verkeersregels en reed tegen de rijrichting in, doofde zijn verlichting en kwam toen tot stilstand tegen een paaltje in de Zevende Triniteitsstraat.

De agenten zijn hun auto uitgerend en troffen een 24-jarige Terneuzenaar achter het stuur van de auto. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Ook had de man gedronken, het is nog niet bekend hoeveel precies. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De auto waarin hij reed is in beslag genomen. Deze bleek niet van de verdachte te zijn en hij had ook geen toestemming om met de auto te rijden. Vandaag wordt de zaak verder afgewerkt door de agenten. De man zit op dit moment nog vast. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt. Het was al de vierde keer dat de man is betrapt terwijl hij, zonder rijbewijs, in een auto reed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (19-7-2009 om 13:05)
Deze asociale man een paar jaartjes de bak in. Is de samenleving voor een paar jaar iets veiliger.
Jeffrey (19-7-2009 om 12:18)
Misschien beter gewoon niet drinken wanneer je rijden moet. Drank en Rijden gaat niet samen. tenzij je de bert bent ipv bob .. bezopen en rij toch!
Jordy (18-7-2009 om 17:30)
@ Scheldel Als je 't stukje even leest staat dat hij GEEN rijbewijs heeft.
Paul (18-7-2009 om 16:22)
Tja, nu maar wachten op de 5e keer. Hardleers, en straks een hoop ellende voor andere mensen, als er meer is, dan alleen matriele schade.
Frans (18-7-2009 om 13:41)
Bizar. Hij krijgt proces verbaal. Goh. En dan? Een boete? Z'n rijbewijs krijgt ie niet terug maar dat belet hem niet om met een gestolen auto zonder rijbewijs met een slok op achter het stuur zonder licht door de bebouwde kom te scheuren. Gooi dat figuur maar eens 2 jaar achter slot en grendel.
Schedel (18-7-2009 om 12:09)
4 X ???????? Ik ben ooit eens dom geweest met paar biertje's op 8r stuur te kruipen 2 x en rijd mijn hele leven schade vrij ( 19 jaar rijbewijs ) en ben één jaar rijbewijs kwijt geweest 240 uur werkstraf en was baan kwijt en ongeveer 6000 euro in dat jaar kwijt. Hij mag gewoon 4 X ??????????????
Cookie-instellingen beheren