Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 216 km

Baldadige vrouw weigert medewerking

Toegevoegd: 18-07-2009, 16.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Tijdens hun nachtdienst omstreeks 00.20 uur vannacht zagen agenten op de Grote Markt in Goes een vrouw uit de richting van de cafés komen lopen. De vrouw pakte een kliko op en smeet die zo over straat.


Toen ze dit ook nog een tweede keer had gedaan besloten de agenten haar te bekeuren voor baldadigheid. De agenten gingen naar de vrouw toe en zegden haar proces-verbaal aan. Ze vroegen naar de legitimatie van de vrouw. Die kon zij niet tonen, daarom is de vrouw aangehouden.

Zij weigerde mee te gaan naar het bureau, daarom is ze door de agenten in de politieauto gezet. Op het bureau weigerde zij elke medewerking. Na fouillering is zij in een ophoudkamer geplaatst.

Ook hier bleef ze zich lastig gedragen. Uiteindelijk is de 45-jarige Goese dame tegen vijf uur weer in vrijheid gesteld. Op het moment dat zij het bureau kon verlaten liet ze zich op haar manier dreigend uit naar de agenten. Die hebben haar drie bekeuringen gegeven. Eén voor de baldadigheid, één voor het niet kunnen tonen van haar identiteitsbewijs en één voor openbare dronkenschap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (19-7-2009 om 12:36)
Ooh, ging het om de containers die buiten blijven slingeren ? ruim die dingen dan ook eens een keer op. geeft alleen maar aanleiding tot overlast. daar zouden nu eens bekeuringen op moeten staan i.d.d.
Jacqueline (19-7-2009 om 11:18)
@chris...kom op joh. Tuurlijk moeten die bakken naar binnen, maar je wordt toch geen 40-er om een beetje baldadig tegen een bakje te gaan lopen schoppen. Dan maak je jezelf echt belachelijk en mag je ook best aangepakt worden.
Chris (19-7-2009 om 06:20)
Belachelijk dat ze je daar voor in de boeien slaan. Ze moeten degene bekeuren die op vrijdagavond zijn vuilcontainer nog buiten heeft staan,want dan kunnen zulke dingen ook niet gebeuren,Ik dacht dat daar ook rode kaarten voor waren.
Zoop (18-7-2009 om 22:44)
Wat een pittige "dame".
Alex (18-7-2009 om 16:56)
Juist! Aanpakken die mensen die niet tegen drank kunnen, maar toch gaan drinken...
Cookie-instellingen beheren