Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 135 km

Taxi overvallen bij Ritthem

Toegevoegd: 19-07-2009, 10.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - In de nacht van zaterdag op zondag is bij Ritthem een taxichauffeur op gewelddadige wijze overvallen.


Het voorval deed zich even na middernacht voor op de Kromwegesingel. Volgens omstanders is het slachtoffer weggevlucht richting de Marie Curieweg.

De woordvoerder van de politie Zeeland kon zondagmorgen nog geen details geven over het voorval. De politie heeft een technisch onderzoek ingesteld op locatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (20-7-2009 om 21:04)
Het gaat idd nergens meer over, maar jammer genoeg is dit de realiteit. heb zelf jaren in de nacht gereden en ben blij dat ik nu lekker alleen overdag rij. sterkte mattie ook voor je vrouwtje en je zoon
Tommie (20-7-2009 om 18:01)
@Jan klaasen:Ik weet niet of ik je goed begrijp maar ga je het nou voor die gasten opnemen? 1)Waren het wel jongeren? 2)Werk genoeg voor jongelui, dus niet zeuren...ze zijn gewoon liever lui dan moe!
Ed (19-7-2009 om 21:50)
Ik vindt dat je met je fikken van een taxi chauffeur af moet blijven deze jongens en vrouwen brengen je wel veilig thuis als je een avondje bent wezen stappen laten we dit wel in onze oren knopen
Collegga (19-7-2009 om 17:16)
Knap hoor met ze vieren mischien hebben ze beveiligingsbeelden van de BP zodat deze dappere helden opgepakt kunnen worden
Taxi-chauffeur (19-7-2009 om 16:16)
Dit is heel erg, het is een heel leuk beroep. Op deze manier is het wel een gevaarlijk beroep aan het worden. mijn oproep "blijf met je vingers van taxi-chaufeurs af"
Jac (19-7-2009 om 15:32)
Hier zijn geen woorden voor iemand die gewoon eerlijk zijn werk doet.weet er alles van heb het zelf ook meegemaakt.
Cookie-instellingen beheren