Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beginnend bestuurder drinkt te veel

Toegevoegd: 19-07-2009, 17.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - Een 28-jarige beginnend bestuurder ontdekte gisteravond op de Drieweg in Heinkenszand dat drank en verkeer niet samen gaan.


Agenten van de Zeeuwse politie reden over de Drieweg in Heinkenszand toen zij, half in de berm, half op de weg een auto zagen staan. De verlichting van de auto was gedoofd, dus hij stond daar zeer gevaarlijk.

De agenten troffen in de auto de 28-jarige man aan. De auto zat muurvast in de berm. Eén van de velgen was kapot omdat de man een stoeprand had geraakt. De agenten hebben de automobilist laten blazen. Het bleek dat de man zes keer teveel had gedronken. De auto is weggesleept en de man kon zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (20-7-2009 om 13:06)
Ach de politie moet toch op een of andere manier positief in het nieuws zien te komen. Van mij mogen ze zijn rijbewijs afnemen en hem nooit meer een nieuw geven. Levensgevaarlijk om met alcohol in je lijf achter het stuur te kruipen en te gaan rijden.
Nao (20-7-2009 om 12:35)
Welke examinator heeft hem laten slagen?
Bresiaander (19-7-2009 om 21:09)
6x teveel gedronken = 6 jaar rijbewijs kwijt. simpel zat
Willem (19-7-2009 om 20:33)
Zes keer te veel gezopen. Nooit meer een rijbewijs voor dit soort figuren.
Johanna (19-7-2009 om 19:43)
Het gaat hier om een beginnend bestuurder nou ik zou zeggen het begin van het eind is gekomen alles inleveren en verder voortaan lekker beschonken met openbaar vervoer.en nooit meer een kans geven aangezien de leeftijd leert hij het toch niet .dit zet anderen te denken .hopen wè !!!!
Ben (19-7-2009 om 19:36)
De politie heeft deze man niet aangetroffen, maar een surveillerende beveiliger. Hij constateerde dat de man flink bezopen was en heeft hem ter plaatse aangehouden en daarna overgedragen aan de politie. Merk dat de politie graag alle credits wil hebben. Goed voor de samenwerking.
Cookie-instellingen beheren