Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe verdachte dode Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2009, 17.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De twee verdachten die eerder deze week waren aangehouden voor de zaak van de overleden man in de President Rooseveltlaan in Vlissingen zijn weer op vrije voeten.

Het Openbaar Ministerie ziet geen redenen om hen nog langer vast te houden. Inmiddels heeft het rechercheteam zich een aardig beeld kunnen vormen van hetgeen er zich afgespeeld heeft afgelopen donderdagavond.


Omdat het onderzoek nog in volle gang is wil de Zeeuwse politie hierover verder nog geen mededelingen doen. Wel kan de politie vertellen dat er een derde verdachte is aangehouden. Dit betreft een 19-jarige Vlissinger. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. In de zaak zijn, door de ruim 20 rechercheurs die ermee belast zijn, al veel getuigen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ravl. (21-7-2009 om 11:49)
Hoe is het mogelijk,als mijn kind getuige of in de nabijheid is van een vechtpartij,krijgt ze een taakstraf van 30 uur.En bij zo'n geval staan ze zo weer op straat......
No (20-7-2009 om 13:02)
Waarom hij? zoveel kwaad had het slachtoffer niet.hij was vader.
Jongeman (20-7-2009 om 09:35)
Een verdachte hoeft nog geen dader te zijn.. scheer niet iedereen over een kam
Brian (19-7-2009 om 21:42)
Dus er gebeurt wat en jij was toevallig in de buurt. moeten we jouw dan gelijk ook opsluiten ? Ook steeds weer de zelfde opmerkingen alsof er enkel in Vlissingen zulke dingen gebeuren. Het is erg en ja een groot probleem. maar wel effe reeel blijven mensen.
Buddy (19-7-2009 om 18:34)
Ik vind het een in en in triest gegeven dat de veiligheid en de sfeer in Vlissingen met ontzettend grote stappen achteruit gaat. Dit is het zoveelste dillict al in de afgelopen week. Waar zijn we mee bezig, waar gaan we naartoe, en wat word de aanpak, want dit is te gek voor woorden.
B. (19-7-2009 om 17:45)
Waarom gelijk zoiets zeggen ! ''Het Openbaar Ministerie ziet geen redenen om hen nog langer vast te houden.'' zal wel beteken dat ze misshien wel iets wisten maar het niet gedaan zouden hebben anders ben je niet naar 3 dagen weer vrij en er staat toch ook duidelijk bij dat iemand anders is gepakt
Cookie-instellingen beheren