Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taxichauffeur gewond door misdrijf

Toegevoegd: 19-07-2009, 19.23 uur
Taxichauffeur gewond door misdrijf
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is een 30-jarige taxicauffeur uit de gemeente Vlissingen overvallen en zwaar mishandeld. Dit heeft de politie na een uitgebreid onderzoek zondagavond bekend gemaakt.


De man stond met zijn taxi op de Kromwegesingel in Oost Souburg. Hij werd door onbekenden overvallen. Volgens omstanders gaat het om vier personen. De politie kan hierover in verband met het onderzoek niks over bevestigen. Het slachtoffer is flink toegetakeld. In het ziekenhuis constateerde men diverse ernstige verwondingen.

De technische recherche heeft op de plaats van het misdrijf een onderzoek verricht. De taxi wordt ook nog door hen onderzocht. De Zeeuwse politie is een grootschalig onderzoek gestart. Ongeveer 20 rechercheurs werken aan de zaak.

Mensen die wat hebben gezien dat verband kan houden met deze zaak worden verzocht zich te melden. Getuigen moeten dan vooral denken aan de plek onder en voorbij het viaduct richting Ritthem. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen met het servicecentrum via telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- 19/07/2009: Taxi overvallen bij Ritthem


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sam (20-7-2009 om 19:12)
Als collega,wel van een ander bedrijf,wens ik mijn collega veel beterschap en sterkte.Het is te zot voor woorden dat wij taxi chauffeurs iemand een dienst bewijzen maar dan zo behandeld worden.Net als in het progamma taxi camera plaatsen in de auto.Daders blijf met je poten van ons af
Nao (20-7-2009 om 12:18)
Hier in zeeland hebben we teminste nog nette chauffers,geld te weinig jongens? ga eens kijken in villa wijken,maar pak zo,n harde werker niet,straks rijden er geen taxi,s meer,de ratten die hier verantwoordlijk voor zijn,een lijdensweg moeten begaan.
Cootje (20-7-2009 om 12:12)
het gebeurd al vaker. ik hoorde van een ex-chauffeur dat er in de grote steden beveiliging is. hier vertikken ze dat gewoon!! en heel hard aanpakken die lui. ik denk niet dat die ch. nu nog gewoon zijn werk gaat doen straks, wat moet hij nu gaan doen dan?? nog even en er is hier geen taxi meer.
Astrid (20-7-2009 om 10:21)
Dit is al de zoveelste taxi die word overvallen in souburg tijd dat ze er daar echt iets aan gaan doen voor dat het echt een keer fout afloopt
-- (20-7-2009 om 01:20)
Ik vind het gewoon schandalig wat er allemaal laatste tijd afspeelt in vlissingen.. je dacht dat je hier veilig kon wonen ... nou dacht het niet! En wat doet de politie er aan?? scoters die worden gejat,inbraken,fietsen gestolen?? weetje wat ze zeggen .. ja doe maar aangifte het kan gebeuren ..
John (19-7-2009 om 23:48)
Jaren geleden op de Kruiskade in Rotterdam was er veel criminaliteit. Hier werden gewoon 'razzia's' gehouden door de politie: Zonder pardon werden raddraaiers naar een industrieterrein gebracht en flink 'afgerost' met de lange lat. In 1 mnd. was de ellende over. Met dank aan burgemeester Terlouw.
Cookie-instellingen beheren