Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Getuigen gezocht van mishandeling

Toegevoegd: 20-07-2009, 09.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die gisternacht plaats vond tussen 04.00 en 05.00 uur in de Voorstad in Goes.

Twee Goesenaren waren wezen stappen in de binnenstad van Goes. Zij wilden rond bovengenoemd tijdstip naar huis lopen en kwamen bij de Stenen Brug twee vage bekenden tegen. Samen liepen zij door de fietsstraat. Ter hoogte van de kruising met de Zonnebloemstraat fietsten een jongen en een meisje langs. De twee onbekende jongens begonnen vervelende opmerkingen te maken tegen de twee fietsers. De fietsers stopten en er ontstond een dreigende sfeer tussen de fietsers en de twee onbekende jongens.



Eén van de twee Goesenaren, 19 jaar oud, wil de sfeer weer terugdraaien en pakte hiertoe één van de onbekenden bij zijn arm vast. Deze grijpt hem bij de schouders en de Goesenaar krijgt een flinke kopstoot van de onbekende. Hierop lopen de twee onbekende jongens verder over het spoor bij Ockenburg en slaan ze linksaf de Willem Zelleweg in.

De neus van de Goesenaar blijkt later gebroken te zijn. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Als er getuigen zijn die iets meer weten van dit voorval, of die de twee onbekende jongens herkennen aan de hand van het signalement, worden zij verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.

Signalement van de twee 'onbekenden': Man 1: (dit betreft de man die de kopstoot heeft uitgedeeld) Blanke huidskleur, ongeveer 1.95 meter lang, ongeveer 23 jaar oud, hij droeg een spijkerbroek en had donkerblond kort haar.

Man 2: Blanke huidskleur, ongeveer 1.75 meter lang, ook ongeveer 22/23 jaar oud, hij droeg een blauwe Suzuki-jas en had kort, stekelig, bruin haar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (20-7-2009 om 10:57)
Als een onbekende mij zomaar even bij me arm pakt ookal is het om een ruzie te verkomen zou ik ook misschien zo reageren je weet maar noit wat er in die gene ze hoofd omgaat
Cookie-instellingen beheren