Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 138 km

Drie gewonden bij ongeval Noordwelle

Toegevoegd: 20-07-2009, 12.23 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

NOORDWELLE - Drie mensen zijn maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Stoofweg bij Noordwelle. Eén van de slachtoffers zat bekneld in een auto.


Omstreeks 11:00 uur kwam een 38-jarige Duitse automobilist uit de richting van Serooskerke en reed in de richting van Renesse. Toen hij rechtsaf wilde slaan naar Noordwelle zag hij een automobiliste uit Renesse over het hoofd.

De vrouw uit Renesse kwam bekneld te zitten in haar auto en moest door de gealarmeerde brandweer uit haar voertuig worden geknipt. Vervolgens is ze met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee inzittenden van de Duitse auto, de vrouw en de zoon van de bestuurder, zijn ook overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw had last van haar pols en de zoon werd ter observatie meegenomen.

In totaal drie ambulances en een traumahelikopter waren ter plaatse voor de medische hulpverlening. De beschadigde auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (20-7-2009 om 21:44)
Van Serooskerke afkomen, rechtsafslaan naar Noordwelle en daarbij een een automobilist raken bij afslaan... da's een kunst apart.. Heel veel sterkte voor betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren